Betonnen schuttingen

Betonschuttingen van RNS Systeembouw in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor een veilige, hoogwaardige tuinafscheiding. De betonschuttingen zijn een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld houten schuttingen of gemetselde afscheidingen.

Voor elke tuin en omgeving zorgt RNS voor de meest vakkundige oplossing voor uw tuin. Aan de hand van uw wensen, leveren en monteren wij de schuttingen bij u thuis.

Voordelen van betonnen schuttingen

• De schuttingen zijn duurzaam;
• De schuttingen zijn onderhoudsarm;
• De schuttingen bieden een perfecte geluidsreductie.

RNS Systeembouw - Betonnen schutting

Soorten betonschuttingen

Een betonschutting is de ideale oplossing voor een afscheiding van uw tuin. Betonschuttingen kunnen uit enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten bestaan die op de plaats worden gehouden door betonpalen. Enkelzijdige betonplaten bestaan uit platen met één structuurzijde en één gladde, onafgewerkte zijde. Dubbelzijdige platen hebben aan beide zijden een motief. Voor het plaatsen van betonpalen hoeft geen speciale fundering te worden aangelegd.

Motieven en kleuren

Voor de geschikte schuttingen voor u kiest u uit diverse motieven, zoals steenmotief of houtmotief en diverse kleuren zoals antraciet, crème of wit. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van hout en beton schuttingen. Kortom, bij ons hebt u keuze uit een groot assortiment van variaties.


© Copyright 2017 RNS Systeembouw V.O.F. - Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy