Betonschuttingen

Betonschuttingen van RNS Systeembouw

Betonschuttingen van RNS Systeembouw in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor een veilige, hoogwaardige tuinafscheiding. De betonschuttingen zijn een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld houten schuttingen of gemetselde afscheidingen.

Voor elke tuin en omgeving zorgt RNS voor de meest vakkundige oplossing voor uw tuin. Aan de hand van uw wensen, leveren en monteren wij de schuttingen bij u thuis.

Betonschuttingen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Voordelen van betonschuttingen

  • De schuttingen zijn duurzaam
  • De schuttingen zijn onderhoudsarm
  • De schuttingen bieden een perfecte geluidsreductie
Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

Soorten betonschuttingen

Een betonschutting is de ideale oplossing voor een afscheiding van uw tuin. Betonschuttingen kunnen uit enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten bestaan die op de plaats worden gehouden door betonpalen. Enkelzijdige betonplaten bestaan uit platen met één structuurzijde en één gladde, onafgewerkte zijde. Dubbelzijdige platen hebben aan beide zijden een motief. Voor het plaatsen van betonpalen hoeft geen speciale fundering te worden aangelegd.

Motieven en kleuren

Bij RNS Systeembouw uit Eindhoven heeft u altijd ruime keuzen. Het is belangrijk dat de schutting precies past bij uw wensen en stijl. Daarom heeft u keuze uit diverse motieven, zoals steenmotief of houtmotief. Ook heeft u keuze uit diverse kleuren zoals antraciet, crème of wit. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van hout en beton schuttingen. Kortom, bij ons hebt u keuze uit een groot assortiment van variaties.

Betonschutting laten plaatsen

RNS plaatst betonschuttingen snel en vakkundig. Door jarenlange ervaring biedt RNS systeembouw in Eindhoven u de meest efficiënte en duurzame oplossing in betonschuttingen. Voor een passende betonschutting, neemt u contact op met RNS. Bel direct 040-8432202 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Betonschutting zwart
Chat met ons