Schutting Eindhoven

Beton schutting of houten schutting in Eindhoven

Wilt u een schutting in Eindhoven in uw tuin laten plaatsen? Weet u dan ook van welk materiaal u een schutting wilt laten maken? Kiest u voor een beton schutting in Eindhoven of toch liever voor een houten schutting? RNS Systeembouw is het bedrijf bij wie u terechtkunt voor het laten plaatsen van een schutting van beton of van hout op maat in uw tuin. U leest op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het plaatsen van een houten schutting in Eindhoven en/of een beton schutting.

houten schutting of betonnen schutting in Breda laten plaatsen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen

Schutting laten plaatsen in Breda

Houten schutting in Eindhoven laten plaatsen

Als u een houten schutting wilt laten plaatsen in Eindhoven door RNS Systeembouw, weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een kwalitatief hoogstaande tuinafscheiding bij uw woning. Wij leveren houten schuttingen die gemaakt zijn van onder andere vuren-, grenen-, douglas- en hardhout. Alle houtsoorten zijn geïmpregneerd, waardoor uw houten schutting in Eindhoven is beschermd is tegen de wisselende weersomstandigheden in ons land. De houten schutting die wij bij u plaatsen, wordt volledig op maat voor u gemaakt en kan ook dienen als afscheiding binnen uw tuin. Meer weten? Wij adviseren u graag en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw houten schutting!

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

19-planks of 21-planks houten schutting

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van 19-planks en 21-planks houten schuttingen. Afhankelijk van de privacy die u wenst, kunt u hier een keuze in maken. De 19-planks houten schuttingen bieden iets meer doorkijk dan de 21-planks houten schuttingen. Een maatwerk houten schutting in Eindhoven is altijd mogelijk, ook bij afwijkende afmetingen.

Waarom een schutting in Eindhoven kopen bij RNS Systeembouw?

Wat zijn de voordelen van een houten schutting of beton schutting in Eindhoven kopen bij RNS Systeembouw?

    • Snelle montage, meestal binnen 1 dag geplaatst
    • 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur
    • Montage 7 dagen per week mogelijk
    • Lage prijsgarantie
    • Familiebedrijf met zeer ruime ervaring

Daarom kiest u bij een houten schutting in Breda voor RNS

Beton schutting

Kiest u liever voor een robuuste beton schutting in Eindhoven bij uw woning? Een beton schutting heeft een aantal aantrekkelijke voordelen. Naast dat het een robuuste en veilige afscheiding is, kenmerkt een betonnen schutting zich ook doordat hij zeer duurzaam en onderhoudsarm is. Ook werkt een betonnen schutting geluidsreducerend. U kunt bij ons terecht voor een betonschutting in Eindhoven in diverse uitvoeringen. Betonnen schuttingen zijn er in zowel enkelzijdige als dubbelzijdige betonplaten die met betonpalen op hun plaats worden gehouden. Er hoeven dan ook geen speciale funderingspalen geplaatst te worden bij uw beton schutting in Eindhoven.

Schutting in Eindhoven laten plaatsen?

Wilt u een houten schutting of een beton schutting in Eindhoven laten plaatsen in uw tuin? Neem dan contact op met de specialisten van RNS Systeembouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 040 843 22 02 en per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Chat met ons