Houten schuttingen

Houten schuttingen van RNS Systeembouw

Houten schuttingen van RNS Systeembouw in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor een kwalitatieve tuinafscheiding. De schuttingen worden vervaardigd van hoogwaardige soorten hout, zoals vuren-, grenen-, douglas- en hardhout. Het hout is geïmpregneerd waardoor de schuttingen beschermd zijn tegen de diverse weersomstandigheden zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Houten grenen schutting

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen
Houten schutting met open panelen

Houten schuttingen op maat

Wij leveren en monteren houten schuttingen op maat. Bent u op zoek naar een afscheiding van uw tuin of een erfafscheiding? Wilt u een geïmpregneerde vurenhouten schutting of een hardhouten schutting? RNS denkt met u mee, geeft u een advies en zorgt voor de meest vakkundige oplossing.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

Douglashout

Bij RNS Systeembouw kunt u nu ook terecht voor schuttingen van Douglashout. Douglashout wordt steeds populairder in Nederland. Dit komt aan de ene kant door de esthetische eigenschappen, maar ook zeker door de praktische en milieubewuste eigenschappen.

Ten eerste kiest men voor Douglashout, omdat het een mooie houtsoort is: dankzij de warme, roze kleur wordt dit hout qua looks alleen al verkozen boven geïmpregneerd hout. Daarnaast is Douglashout ook zeer duurzaam. Een schutting van Douglashout kan ongeveer 15 jaar meegaan, aangezien dit hout sterk en duurzaam is. Een mooie, milieubewuste oplossing dus!

Soorten beschuttingen

RNS is met name gespecialiseerd in 19-planks en 21-planks houten schuttingen. De 19 planks houten schuttingen hebben ietwat meer doorkijk dan de 21-planks schuttingen. Met een minimale doorkijk zijn de 21 planks houten schuttingen geschikt voor afzettingen gericht op volledige privacy. Deze schuttingen zijn ook leverbaar in toog.

  • 19 planks houten schutting

Dit scherm heeft een iets meer doorkijk dan de 21 planks maar toch genoeg privacy. Ook leverbaar in toog.

  • 21 planks houten schutting

Dit scherm heeft een minimale doorkijk waardoor dit scherm je de mogelijkheid bied voor privacy. Ook leverbaar in toog.

Afwijkende maten en kleuren

Heeft u afwijkende afmetingen van uw tuin? Geen probleem! RNS denkt graag met u mee. Daarom biedt RNS naast standaardsystemen ook maatwerk in houten schuttingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuin aflopende schuttingen bij tuinen die aan het water grenzen of bij tuinen met veel hoogteverschil. Liever geen houtkleur? Kies dan voor een betonschutting of een zwarte houten schutting, het kan allemaal! Hierdoor bent u altijd verzekerd van passende houten tuinafscheidingen, ongeacht de situatie.

Houten schutting schuin aflopend met afwijkende maten, maatwerk houten schuttingen
Houten schutting laten plaatsen

Plaatsen houten schuttingen

RNS plaatst houten schuttingen snel en vakkundig. Door jarenlange ervaring biedt RNS systeembouw in Eindhoven u de meest efficiënte en duurzame oplossing in houten schuttingen. Voor een passende houten afscheiding, neemt u contact op met RNS. Bel ons op 040-8432202 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Chat met ons