Houten schuttingen

Houten schuttingen van RNS Systeembouw in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor een kwalitatieve tuinafscheiding. De schuttingen worden vervaardigd van hoogwaardige soorten hout, zoals vuren-, grenen-, douglas- en hardhout. Het hout is geïmpregneerd waardoor de schuttingen beschermd zijn tegen de diverse weersomstandigheden zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Houten schuttingen op maat

Wij leveren en monteren houten schuttingen op maat. Bent u op zoek naar een afscheiding van uw tuin of een erfafscheiding? Wilt u een geïmpregneerde vurenhouten schutting of een hardhouten schutting? RNS denkt met u mee, geeft u een advies en zorgt voor de meest vakkundige oplossing.

Douglashout

Bij RNS Systeembouw kunt u nu ook terecht voor schuttingen van Douglashout.

Douglashout wordt steeds populairder in Nederland. Dit komt aan de ene kant door de esthetische eigenschappen, maar ook zeker door de praktische en milieubewuste eigenschappen.

Ten eerste kiest men voor Douglashout, omdat het een mooie houtsoort is: dankzij de warme, roze kleur wordt dit hout qua looks alleen al verkozen boven geïmpregneerd hout. Daarnaast is Douglashout ook zeer duurzaam. Een schutting van Douglashout kan ongeveer 15 jaar meegaan, aangezien dit hout sterk en duurzaam is. Een mooie, milieubewuste oplossing dus!

Soorten houten schuttingen

RNS is met name gespecialiseerd in 19-planks en 21-planks houten schuttingen. De 19 planks houten schuttingen hebben ietwat meer doorkijk dan de 21-planks schuttingen. Met een minimale doorkijk zijn de 21 planks houten schuttingen geschikt voor afzettingen gericht op volledige privacy. Deze schuttingen zijn ook leverbaar in toog.

19 planks houten schutting – Dit scherm heeft een iets meer doorkijk dan de 21 planks maar toch genoeg privacy. Ook leverbaar in toog.

21 planks houten schutting – Dit scherm heeft een minimale doorkijk waardoor dit scherm je de mogelijkheid bied voor privacy. Ook leverbaar in toog.

RNS Systeembouw - Poort hout en beton met raster
RNS Systeembouw - Houten schutting

Douglashout

RNS Systeembouw - Houten schutting

Voordelen van een houten schutting

  • Een natuurlijke uitstraling;
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding;
  • Ruime keuze aan houtsoorten.

Afwijkende afmetingen

Hebt u afwijkende afmetingen van uw tuin? Geen probleem! RNS denkt uiteraard graag met u mee. Daarom biedt RNS naast standaardsystemen ook maatwerk in houten schuttingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van passende houten tuinafscheidingen.

Bekijk onze foto’s of projecten voor een goede impressie.

Plaatsen houten schuttingen

RNS plaatst houten schuttingen snel en vakkundig. Door jarenlange ervaring biedt RNS systeembouw in Eindhoven u de meest efficiënte en duurzame oplossing in houten schuttingen. Voor een passende houten afscheiding, neemt u contact op met RNS. Bel direct 040-8432202 of vraag vrijblijvend een offerte aan.


© Copyright 2017 RNS Systeembouw V.O.F. - Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy