Schutting Brabant

Houten of betonnen schutting in Brabant laten plaatsen

Wilt u een schutting in Brabant in uw tuin laten plaatsen? En moet dat dan een houten schutting of een beton schutting worden? Welk soort schutting u ook kiest en van welk materiaal die gemaakt moet zijn; RNS Systeembouw is het bedrijf bij wie u terechtkunt voor het laten maken en het laten plaatsen van een beton schutting of een houten schutting op maat voor bij uw woning. Hieronder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het plaatsen van een houten schutting en/of een beton schutting bij u in Noord-Brabant.

Houten schutting laten plaatsen in Brabant

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen

Schutting Brabant

Waarom een schutting voor u van RNS Systeembouw?

Wat zijn de voordelen van een houten schutting kopen of het laten plaatsen van een beton schutting bij u in Brabant van RNS Systeembouw?

    • Snelle montage, meestal binnen 1 dag geplaatst
    • 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur
    • Montage 7 dagen per week mogelijk
    • Lage prijsgarantie
    • Familiebedrijf met zeer ruime ervaring
Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

Houten schutting in Brabant laten plaatsen

Wilt u bij uw woning in Noord-Brabant een houten schutting laten plaatsen door RNS Systeembouw? Dan weet u in elk geval zeker dat u vele jaren kunt genieten van een kwalitatief hoogstaande tuinafscheiding bij uw woning. De houten schuttingen die wij leveren zijn gemaakt van bijvoorbeeld vuren-, grenen-, douglas- en hardhout. Net waar uw voorkeur naar uitgaat. Al het hout dat wij gebruiken is volledig geïmpregneerd. Uw houten schutting in Noord-Brabant is dus op-en-top beschermd tegen de wisselende weersomstandigheden die zich kunnen voordoen in ons land. De houten schutting die wij bij u plaatsen, maken we volledig op maat voor u. Dus als u dit wenst, kan de schutting ook fungeren als afscheiding binnen uw tuin. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zoeken samen naar de beste oplossing voor het plaatsen van de houten schutting!

schutting brabant laten plaatsen

19-planks of 21-planks houten schutting

Onze specialiteit is het plaatsen van 19-planks en 21-planks houten schuttingen. Afhankelijk van de hoeveelheid privacy die u wit hebben, kunt u hier tussen kiezen. Een 19-planks houten schutting biedt meer doorkijk dan een de 21-planks houten schutting. Een maatwerk houten schutting in Brabant is dus altijd mogelijk, ook als u kiest voor afwijkende maten.

Liever een beton schutting?

Gaat uw voorkeur meer uit naar een beton schutting in Brabant voor uw tuin? Naast het feit dat een beton schutting een robuuste en veilige tuinafscheiding is, is een betonnen schutting vooral ook zeer duurzaam en onderhoudsarm. Ook biedt een beton schutting veel geluidsreductie. U kunt bij ons terecht voor een betonschutting in Brabant in diverse soorten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten die we met betonpalen op hun plaats zetten. U heeft hiervoor dus geen funderingspalen nodig.

Schutting laten plaatsen?

Wilt u een houten schutting of een beton schutting in Noord-Brabant laten plaatsen bij uw tuin? Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Brabant zoals Breda, Tilburg en Rosmalen. Neem dan contact op met de specialisten van RNS Systeembouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 040 843 22 02 en per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Betonschutting in Brabant

Chat met ons