Schutting Den Bosch

Houten of betonnen schutting in Den Bosch laten plaatsen

Een beton schutting of een houten schutting in Den Bosch biedt u de garantie op meer privacy en minder inkijk in uw tuin. Als u een beton schutting of houten schutting wilt laten maken, kunt u terecht bij RNS Systeembouw. Wij verzorgen maatwerkoplossingen als het gaat om schuttingen van beton of hout. Na uw bestelling komen wij binnen afzienbare tijd een fraaie tuinafscheiding van hout of beton bij u plaatsen. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden van het laten maken en plaatsen van een houten schutting of beton schutting in Den Bosch voor uw tuin van RNS Systeembouw.

houten schutting of betonnen schutting in Den Bosch laten plaatsen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen

Schutting laten plaatsen in Den Bosch

Houten schutting

Een houten schutting in Den Bosch is zeer geschikt als mooie natuurlijke tuinafscheiding bij uw woning. Onze schuttingen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit houtsoorten, zoals vuren-, grenen-, douglas- en hardhout. Allemaal volledig geïmpregneerd. Hiermee is uw schutting beschermd tegen alle weersinvloeden. U kunt er dus vele jaren van genieten. Wij leveren en plaatsen houten schuttingen in Den Bosch bij u op maat. Welke soort houten schutting heeft u op het oog? Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw schutting te komen.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

Soorten houten schuttingen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van 19-planks en 21-planks houten schuttingen. De 19-planks houten schuttingen bieden wat meer doorkijk dan de 21-planks schuttingen. De 21-planks houten schuttingen zijn de beste keuze voor wie graag volledig privacy wil hebben. Deze schuttingen zijn ook leverbaar in toog.

Waarom een schutting van RNS Systeembouw?

Waarom is een houten schutting kopen of een betonnen schutting laten plaatsen in Den Bosch door RNS Systeembouw een goede keuze? U kunt bij ons rekenen op:

  • Snelle montage, doorgaans binnen één dag
  • Mogelijkheid tot schutting montage 7 dagen per week
  • Lage prijsgarantie op schuttingen
  • Bereikbaarheid 7 dagen per week tot 22:00u.
  • Familiebedrijf met uitgebreide ervaring

Daarom kiest u bij een houten schutting in Den Bosch voor RNS

Beton schutting in Den Bosch voor uw tuin

Een beton schutting in Den Bosch is ook zeer geschikt als veilige, hoogwaardige tuinafscheiding. Het is zelfs een volwaardig alternatief voor een houten schutting of een gemetselde (tuin)afscheiding. Een beton schutting kan opgebouwd zijn uit enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten met betonpalen. Enkelzijdige betonplaten hebben zowel één structuurzijde als één gladde, onafgewerkte zijde. Dubbelzijdige betonplaten zijn aan beide zijden voorzien van een motief. Voor betonpalen plaatsen is geen speciale fundering nodig.

Motieven en kleuren beton schutting

Let er bij een beton schutting in Den Bosch op dat de schutting goed past bij uw woonwensen en persoonlijke smaak. U kunt daarom bij ons kiezen uit diverse motieven, zoals een steenmotief of een houtmotief. Ook diverse kleuren zijn mogelijk, zoals antraciet, crème of wit. Ook een combinatie van hout en beton schuttingen is mogelijk.

Contact opnemen met RNS Systeembouw

Wilt u een houten of betonnen schutting bij u in Den Bosch laten plaatsen? Neem dan contact op met de experts van RNS Systeembouw via telefoonnummer 040 843 22 02 of per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Chat met ons