Schutting Helmond

Houten of betonnen schutting in Helmond laten plaatsen

Met een beton schutting of een houten schutting in Helmond kunt u in uw tuin genieten van meer privacy en minder inkijk. Voor het laten maken van een beton schutting of houten schutting kunt u terecht bij de specialisten van RNS Systeembouw. Wij verzorgen voor u maatwerkoplossingen als het gaat om schuttingen van beton of hout. Zo heeft u binnen afzienbare tijd de beschikking over een fraaie tuinafscheiding bij uw woning. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor het maken en plaatsen van een passende schutting in Helmond voor uw tuin door RNS Systeembouw.

houten schutting of betonnen schutting in Helmond laten plaatsen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen

Schutting laten plaatsen in Helmond

Houten schutting

Houten schuttingen in Helmond van RNS Systeembouw zijn uitermate geschikt als hoogkwalitatieve tuinafscheiding. De schuttingen worden vervaardigd van hoogwaardige soorten hout, zoals vuren-, grenen-, douglas- en hardhout. Het hout is geïmpregneerd, waardoor de schuttingen beschermd zijn tegen de diverse weersomstandigheden en u er jarenlang plezier van kunt hebben. Wij leveren en monteren houten schuttingen op maat. Bent u op zoek naar een afscheiding van uw tuin of een erfafscheiding? Wilt u een geïmpregneerde vurenhouten schutting of een hardhouten schutting? RNS Systeembouw denkt met u mee, geeft u advies en zorgt voor de meest vakkundige oplossing.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

Soorten houten schuttingen

RNS Systeembouw is met name gespecialiseerd in 19-planks en 21-planks houten schuttingen. De 19-planks houten schuttingen hebben ietwat meer doorkijk dan de 21-planks schuttingen. Met een minimale doorkijk zijn de 21-planks houten schuttingen geschikt voor afzettingen gericht op volledige privacy. Deze schuttingen zijn ook leverbaar in toog.

Waarom een schutting van RNS Systeembouw?

Waarom is een houten schutting kopen of een betonnen schutting laten plaatsen in Helmond door RNS Systeembouw verstandig om te doen? Bij ons kunt u rekenen op:

  • Snelle montage, meestal binnen 1 dag
  • Bereikbaarheid 7 dagen per week tot 22:00 uur
  • Mogelijkheid tot montage 7 dagen per week
  • Lage prijsgarantie
  • Familiebedrijf met uitgebreide ervaring

Daarom kiest u bij een houten schutting in Helmond voor RNS

Betonschuttingen in Helmond

Betonschuttingen van RNS Systeembouw zijn ook zeer geschikt als veilige, hoogwaardige tuinafscheiding. Onze betonschuttingen zijn een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld houten schuttingen of gemetselde (tuin)afscheidingen. Een beton schutting kan uit enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten bestaan die op de plaats worden gehouden door betonpalen. Enkelzijdige betonplaten bestaan uit platen met één structuurzijde en één gladde, onafgewerkte zijde. Dubbelzijdige platen hebben aan beide zijden een motief. Voor het plaatsen van betonpalen hoeft geen speciale fundering te worden aangelegd.

Motieven en kleuren beton schutting

Het is belangrijk dat de beton schutting bij u in Helmond precies past bij uw wensen en stijl. Daarom heeft u keuze uit diverse motieven, zoals steenmotief of houtmotief. Ook heeft u keuze uit diverse kleuren zoals antraciet, crème of wit. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van hout en beton schuttingen. Er zijn dus vele variaties mogelijk.

Contact opnemen met RNS Systeembouw

Wilt u een houten of betonnen schutting bij u in Helmond laten plaatsen? Neem dan contact op met de experts van RNS Systeembouw via telefoonnummer 040 843 22 02 of per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Chat met ons