Schuttingen en schuttingbouw

Bij RNS Systeembouw in Eindhoven vindt u betaalbare schuttingen die u een uitstekende afscheiding van uw tuin bieden. Wij komen bij u langs en denken met u mee over welke soort schutting het beste bij uw tuin past. We bekijken welke poort de beste uitkomst biedt en welke schuttingcombinatie de ideale oplossing geeft. RNS zorgt voor de meest vakkundige oplossing.

Plankdichtheid en afmetingen

De schuttingen van RNS hebben een een dichtheid van 17-planks, 19-planks, 21-planks en 23-planks. De schermen kunnen geplaatst worden met afmetingen van 180 x 90 cm, 180 x 130 cm, 180 x 180 cm.

Dichtheid 17-planks scherm

RNS Systeembouw - Verschil in planken

Dichtheid 19-, 21- en 23-planks scherm

RNS Systeembouw - Verschil in planken

180 x 90 cm, 180 x 130 cm, 180 x 180 cm

RNS Systeembouw - Verschil in planken

Soorten schuttingen

Schuttingen komen in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Het meest belangrijk is dat u weet welke keuzes u hebt en welke soorten schuttingen passend zijn voor uw wensen. Wij werken alleen met materiaal van hoge kwaliteit, waardoor onze schuttingen onderhoudsvrij zijn en optimaal beschermd zijn tegen de elementen van het weer.

Bij RNS hebt u de keuze uit diverse soorten schuttingen, poorten en benodigdheden.

U kunt kiezen uit:

Houten schuttingen

De mogelijkheden van houten schuttingen zijn haast oneindig. Wij leveren en monteren vrijwel alle soorten en maten houten schuttingen.

Betonschuttingen

Wij leveren en monteren een zeer breed scala aan verschillende soorten beton schuttingen, denk hierbij aan alle soorten, maten, kleuren en reliëfs.

Poorten

Al onze poorten zijn in verschillende hoogte- en breedtematen verkrijgbaar. De poorten zijn voorzien van een ijzeren frame en R.V.S. cilinderslot.

Tuinschermen

Al onze tuinschermen zijn gemaakt van gewolmaniseerd en gewaxt hout. Ze zijn R.V.S. geschroefd en hebben de afmetingen van 1,80m x 1,80m. en worden afgewerkt met afdekplaten.

Betonpalen

Onze betonpalen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ook kunnen we voor u de schermen op maat maken. Meld dit wel even van te voren.

RNS Systeembouw - Houten schutting
RNS Systeembouw - Houten schutting
RNS Systeembouw - Houten schutting
© Copyright 2017 RNS Systeembouw V.O.F. - Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy