Schutting Rosmalen

Houten of betonnen schutting in Rosmalen laten plaatsen

Bent u op zoek naar meer privacy door middel van het laten plaatsen van een schutting in Rosmalen bij uw woning? Wat wordt dan uw keuze? Een houten schutting of een betonnen schutting? Wat uw voorkeur ook is en welk materiaal u ook wenst, bij RNS Systeembouw kunt u terecht voor een op maat gemaakte betonnen schutting of houten schutting, waarmee u een fraaie tuinafscheiding bij uw woning heeft staan. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor het maken en plaatsen van een schutting in Rosmalen voor uw tuin door RNS Systeembouw.

houten schutting of betonnen schutting in Rosmalen laten plaatsen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen

Schutting laten plaatsen in Rosmalen

Houten schutting laten plaatsen

Wilt u in Rosmalen een houten schutting laten plaatsen door RNS Systeembouw? Dan weet u zeker dat u er vele jaren van kunt genieten. De houten schuttingen die wij maken, zijn geproduceerd van duurzaam vuren-, grenen-, douglas- of hardhout. Bovendien is elke houtsoort volledig geïmpregneerd, zodat de schutting optimaal beschermd is tegen allerlei weersinvloeden die we in ons land regelmatig kunnen tegenkomen. Ook maken wij uw houten schutting helemaal op maat voor u. Wist u bijvoorbeeld dat een schutting ook dienst kan doen als afscheiding binnen uw tuin? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

19-planks of 21-planks houten schutting

Onze specialiteit is het plaatsen van 19-planks en 21-planks houten schuttingen. Afhankelijk van de mate van privacy die u graag wenst, kunt u hieruit kiezen. Een 19-planks houten schutting biedt wat meer doorkijk dan een de 21-planks houten schutting. Een maatwerk houten schutting in Rosmalen is dus altijd mogelijk, ook als u kiest voor afwijkende maten.

Waarom kiezen voor een schutting van RNS Systeembouw?

Waarom is een houten schutting kopen of een betonnen schutting laten plaatsen in Rosmalen door RNS Systeembouw een heel goed idee? Bij ons kunt u rekenen op:

  • Snelle montage, meestal binnen 1 dag
  • Bereikbaarheid 7 dagen per week tot 22:00 uur
  • Mogelijkheid tot montage 7 dagen per week
  • Lage prijsgarantie
  • Familiebedrijf met uitgebreide ervaring

Daarom kiest u bij een houten schutting in Rosmalen voor RNS

Toch liever een betonnen schutting?

Gaat uw voorkeur meer uit naar een beton schutting in Rosmalen voor uw tuin? Naast het feit dat een beton schutting een robuuste en veilige tuinafscheiding is, is een betonnen schutting vooral ook zeer duurzaam en onderhoudsarm. Ook biedt een beton schutting veel geluidsreductie. U kunt bij ons terecht voor een beton schutting in Rosmalen in diverse soorten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten die we met betonpalen op hun plaats zetten. U heeft hiervoor dus geen funderingspalen nodig.

Contact opnemen met RNS Systeembouw

Wilt u een houten of betonnen schutting bij u in Rosmalen laten plaatsen? Neem dan contact op met de experts van RNS Systeembouw via telefoonnummer 040 843 22 02 of per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Chat met ons