Schutting Tilburg

Houten of betonnen schutting in Tilburg laten plaatsen

Heeft u een schutting nodig in Tilburg voor meer privacy of voor een tuinafscheiding bij uw woning? Wat wordt dan uw keuze: een houten schutting of een beton schutting bij u in Tilburg? Voor welke soort schutting u ook kiest en van welk materiaal deze vervaardigd moet zijn; u kunt bij RNS Systeembouw terecht voor het laten maken van een maatwerk beton schutting of een houten schutting. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft het maken en plaatsen van een schutting in Tilburg.

houten schutting of betonnen schutting in Tilburg laten plaatsen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen

Schutting laten plaatsen in Tilburg

Houten schutting laten plaatsen

Wilt u bij u in Tilburg een houten schutting laten plaatsen door RNS Systeembouw? Dan weet u zeker dat u hiervan jarenlang plezier van heeft. De houten schuttingen die wij leveren zijn gemaakt van bijvoorbeeld duurzaam vuren-, grenen-, douglas- of hardhout. Het hout dat wij gebruiken voor de schutting is altijd geïmpregneerd. Daarmee is uw houten schutting goed beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Ook maken wij uw houten schutting helemaal op maat voor u. Wist u dat een schutting ook dienst kan doen als afscheiding binnen uw tuin? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

19-planks of 21-planks houten schutting

19-planks en 21-planks houten schuttingen is ons specialisme. Afhankelijk van hoeveel privacy u wenst, kunt u hierin een keuze maken. De 19-planks houten schutting biedt meer doorkijk dan de 21-planks houten schutting. In beide gevallen is een maatwerk houten schutting dus altijd mogelijk, ook als u voor afwijkende maten kiest.

Waarom kiezen voor een schutting van RNS Systeembouw?

Waarom kiest u voor een houten schutting kopen of het laten plaatsen van een beton schutting in Tilburg van RNS Systeembouw?

    • Snelle montage, meestal binnen 1 dag geplaatst
    • 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur
    • Montage 7 dagen per week mogelijk
    • Lage prijsgarantie
    • Familiebedrijf met zeer ruime ervaring

Daarom kiest u bij een houten schutting in Tilburg voor RNS

Liever een beton schutting?

Kiest u in Tilburg liever voor een beton schutting? Ook die maken we graag op maat voor u. Een beton schutting is een robuuste en veilige tuinafscheiding die vooral ook zeer duurzaam en onderhoudsarm is. Ook houdt een beton schutting veel geluid van buitenaf tegen. Wij leveren een beton schutting in Tilburg bij u in meerdere uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten voor uw schutting die met betonpalen geplaatst wordt. Funderingspalen zijn hiervoor verder niet nodig.

Schutting laten plaatsen?

Wilt u een houten schutting of een beton schutting in Tilburg laten plaatsen bij uw tuin? Neem dan contact op met de specialisten van RNS Systeembouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 040 843 22 02, per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Chat met ons