Werkwijze

Wanneer wij met u in zee gaan, werken we georganiseerd volgens een stappenplan. Nadat we samen met u een planning hebben gemaakt, plaatsen we bij u de schutting vakkundig en snel. Omdat de prijs van de schutting inclusief de montage tevoren vastligt komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als vanzelfsprekend worden er heldere afspraken met u gemaakt en weet u tijdens het gehele proces waar u aan toe bent.

Over RNS Systeembouw

Vader en zoon

RNS Systeembouw is een bedrijf van vader en zoon Sijbers. Tezamen beschikken zij over ruim 50 jaar ervaring!

Nederland, België, Duitsland

RNS Systeembouw werkt door heel Nederland en is tevens werkzaam over de grens, zoals in Duitsland en België.

Kwaliteit en communicatie

Wanneer u kiest voor RNS Systeembouw kiest u voor goed werk en goede kwaliteit. RNS Systeembouw heeft alles in eigen beheer, zonder hulp van derden of ZZP´ers. Hierdoor kunt u uitgaan van heldere communicatie: er zijn geen tussenpersonen, u heeft altijd dezelfde contactpersonen tot uw beschikking.

Offerte aanvragen

RNS Systeembouw in Eindhoven verzorgt uw complete schuttingbouw inclusief plaatsing. Voor de juiste schuttingbouw wordt er gewerkt door middel van een stappenplan:

Stappenplan

1. Inventarisatie van uw wensen
2. Advies voor de meest geschikte soort en type schutting
3. Prijsafspraken maken
4. Plannen van schuttingbouw en plaatsing

Wij plaatsen de schutting vakkundig en snel. Aangezien de prijs van de schutting inclusief de montage van tevoren met u wordt afgesproken, komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel direct 040-8432202 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

© Copyright 2017 RNS Systeembouw V.O.F. - Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy