Schutting schuin aflopend

Schuin aflopende schutting

Heeft u een schuin aflopende tuin waarin u een perfect passende schutting wilt plaatsen? Laat dan in uw tuin een schutting schuin aflopend plaatsen om het niveauverschil perfect op te kunnen vangen. RNS Systeembouw levert en monteert schuttingen op maat. Bent u op zoek naar een afscheiding van uw tuin of een erfafscheiding? Wilt u een geïmpregneerde vurenhouten schutting of een hardhouten schutting? Wij denken graag met u mee, adviseren u graag en bieden u altijd een passende en vakkundige oplossing. Ook als het gaat om een schutting die schuin aflopend moet zijn. U leest er hieronder meer over.

Houten schutting schuin aflopend met afwijkende maten, maatwerk houten schuttingen

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ons aanbod aan schuttingen

Douglas + Metaal

Douglas schutting kopen

Grenen

Grenen schutting kopen

Zwart Grenen

Zwarte schutting kopen

Hardhout

Hardhouten schutting kopen
Schuin aflopende schutting

Wanneer een schuin aflopende schutting laten plaatsen?

Een schutting die schuin aflopend is of moet zijn, wordt ook wel een afschuinigsschutting of een aflopende schutting genoemd. Een schutting die schuin aflopend is, heeft dus geen rechte bovenkant, maar een bovenkant die in een schuine, aflopende lijn loopt. Dit ontwerp is in een aantal gevallen zeer praktisch. De schuin aflopende schutting biedt:

 • een visueel interessant uiterlijk in uw tuin
 • vermindert de windbelasting op de schutting
 • een oplossing/aanpassing voor een natuurlijke helling in de tuin

Met andere woorden: een schutting met een schuine bovenkant kan zowel esthetisch als functioneel zijn, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren die u eraan stelt. Het is een ontwerpelement dat kan variëren in mate van de schuine afloop, afhankelijk van het door u gewenste effect. Heeft u daarover advies nodig? Laat het ons weten; wij helpen u graag!

Reviews

Wat zeggen onze klanten

RNS Systeembouw vof
4.7
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Fatiha KaddouriFatiha Kaddouri
20:42 07 Jun 24
Meer dan tevreden met het werk dat RNS geleverd heeft! Ze werken vlot, professioneel en heel netjes! Ze leveren topkwaliteit. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Marco Van der MeeMarco Van der Mee
12:37 05 Jun 24
Vandaag & gisteren zijn de mannen van RNS Systeembouw bezig geweest met het plaatsen van een Zwarte hout/beton schutting bij ons in Lelystad.Wij zijn super tevreden over het resultaat en raden deze firma iedereen aan. DIKKE ????
Ayhan CevikAyhan Cevik
11:54 03 Jun 24
Jongens hebben goed werk verricht en ook nog voor een redelijk prijs. Zeer tevreden met eindresultaat, ik raad RNS iedereen aan
MMJ Nunv.MMJ Nunv.
15:55 31 May 24
Vandaag 4 schuttingen gezet bij mij en de buren. Keurig en netjes gezet en ze doen wat ze afgesproken hebben .
Salih UmutSalih Umut
18:48 29 May 24
Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.
diana dahlbergdiana dahlberg
11:01 22 May 24
Prima service, de heren van het plaatsen van de schutting waren ruim op tijd en hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben meer dan tevreden. Prima bedrijf een aanrader!
Steven KamerbeekSteven Kamerbeek
04:01 09 May 24
Zeer tevreden. De jongens zijn vanochtend begonnen en hebben bijelkaar 2x 10 Meter schutting geplaatst. Ziet er keurig en netjes uit. Ben zeer tevreden Zeker aan te raden . Toppie bedankt RNS ????
Gerrie PGerrie P
13:32 07 May 24
RNS heeft bij ons een nieuwe schutting geplaatst dit ziet er allemaal netjes uit en ze denken met je mee. Zij denken in oplossingen niet in problemenTop geplaatst!
Joep Van BoekhoutJoep Van Boekhout
18:34 03 May 24
Ondanks de regen en de modder hebben de sympathieke jongens van R en S een schutting geplaatst vanmorgen in de achtertuin. Zeer vakkundig en een geweldig resultaat. Zeer tevreden . Bedankt!!
Naomi van DoornNaomi van Doorn
11:17 10 Apr 24
Hele goede service, klantgericht en leveren echt en mooi werk naar wens van de klant. De prijs is zeker niet verkeerd! Zeker een aanrader!
John ZegiknieJohn Zegiknie
17:17 09 Apr 24
Samen de bestaande hindernissen doorgenomen waarbij verschillende opties door rns worden besproken. Resultaat voortreffelijk in een eigenlijk onmogelijke situatie ivm grondsitiatie en aangrenzende bebouwing die het project aanvankelijk erg lastig leek te maken. De praktijkervaring van Rns is dan ook in onze situatie erg helpend geweest zodat we nu een schitterende afscherming hebben en ik lekker en mijn tuin kan genieten van de privacy die ik eerder niet had.
Nicole SwinkelsNicole Swinkels
08:03 06 Apr 24
Mooie schutting geplaatst bij ons voor een goede prijs. Fijne communicatie, snel antwoord bij vragen.
js_loader

Daarom kiest u bij een schuin aflopende schutting voor RNS

Uw schuin aflopende schutting kopen bij RNS Systeembouw

Wat zijn de voordelen van een schuin aflopende schutting aanschaffen bij de specialisten van RNS Systeembouw?

  • Snelle montage, meestal binnen 1 dag geplaatst
  • 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur
  • Montage 7 dagen per week mogelijk
  • Lage prijsgarantie
  • Familiebedrijf met zeer ruime ervaring

Schutting schuin aflopend van hout

Wij leveren en monteren vrijwel alle soorten en maten houten schuttingen, de mogelijkheden zijn haast oneindig. Zo is dus ook een schutting die schuin afloopt mogelijk. Een houten schutting staat voor een fraaie klassieke look.

Schuin aflopende schutting van beton

Kiest u liever niet voor een schutting van hout? Laat dan een schuin aflopende schutting plaatsen van beton. Wij leveren en monteren een breed scala aan verschillende soorten beton schuttingen. Denk hierbij aan diverse maten, kleuren en reliëfs. We adviseren u graag over de juiste keuze.

Grenen schutting met schuin aflopende delen

Contact met RNS Systeembouw

Wit u meer weten over een schuin aflopende schutting voor in uw tuin? Of kunnen wij u hierover adviseren? Neem dan contact op met de specialisten van RNS Systeembouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 040 843 22 02 en per e-mail via info@rns-systeembouw.nl.

Chat met ons